ARKISTOON

EYOF Terve ja puhdas urheilija menestyy –hanke palkittiin Urheilugaalassa

Suomen Urheilugaalassa 11.1.2010 palkittiin suomalaisen urheilun sankareita ja vuoden merkittävimpiä tekoja yhteensä 14 eri palkintoluokassa.

Puhtaasti paras – vuoden antidopingteko on yksi suuren palkintoraadin päätöksellä jaettavista palkinnoista. Se annetaan hankkeelle tai henkilölle, joka on merkittävästi edistänyt antidoping-työtä Suomessa.

Puhtaasti paras -palkinnon sai Tampereella heinäkuussa 2009 järjestetty Euroopan Nuorten Olympiafestivaalit (EYOF).

Palkinnon perustelut:
Festivaaleilla viestitettiin Terve ja puhdas urheilija menestyy -sanomaa, jonka avulla edistettiin ansiokkaasti antidopingtyötä. Yhteistyöprojektin tavoitteena oli edistää nuorten urheilijoiden tervettä elämää, puhdasta urheilua ja reilua peliä. Projektin esittelypiste kiersi ja järjesti ohjelmaa festivaalien kilpailupaikoilla. Tämän lisäksi sanomaa markkinoitiin joukkueiden johdolle kisakylässä järjestetyssä seminaarissa ja julistenäyttelyssä. Kisaisännät antoivat hankkeelle hyvin näkyvyyttä kilpailumateriaaleissa, jolloin viesti tavoitti kaikki osallistujat.

Suomen Antidopingtoimikunnan ja Fazerin yhteinen Puhtaasti paras -ohjelma sekä UKK-instituutin ja Varalan Urheiluopiston Terve Urheilija -ohjelma toteuttivat tämän yhteistyöhankkeen. Projektissa oli mukana myös Tampereen Urheiluakatemia.


Bookmark and Share

 

 

Terve Urheilija -uutiskirjeet

Tilaa uutiskirje
omaan sähköpostiisi. Maksuton, ilmestyy n. kaksi kertaa vuodessa


Lue julkaistut uutiskirjeet

15.5.2018