ARKISTOON

Uudet Terve Urheilija -sivut on julkaistu

Terve Urheilija -ohjelman uudet verkkosivut on avattu. Samassa yhteydessä otettiin seuraava askel turvallisen ja terveellisen urheilun edistämisen saralla. 

− Terve Urheilija -nettisivuston uudistustyö suunniteltiin ja sovittiin tehtäväksi kesän 2011 aikana. Valitettavasti vanhojen sivujen hallintajärjestelmään päästiin murtautumaan ja sivusto hakkeroitiin niin, että se jouduttiin sulkemaan tammikuun lopulla. Uusi ilme, uusi hallintajärjestelmä ja vanhojen sivujen ydinsisältö on nyt esillä reilun kuukauden tauon jälkeen, kertoo Liikuntavammojen Valtakunnallisen Ehkäisyohjelman kehittämispäällikkö Anne-Mari Jussila Tampereen Urheilulääkäriasemalta.

- Kehittävän ja turvallisen harjoittelun kokonaisuuden tiivistävään Kymppiympyrään ja sen osa-alueiden sisältöihin on entistä helpompi tutustua uusilla sivuilla. Uudistuksen osana myös itse Kymppiympyrä päivitettiin ja sen visuaalinen ilme uusittiin, jatkaa Jussila.

Erityisesti valmentajille ja ohjaajille suunnatun uuden sivuston täydentämistä jatketaan Tampereen Urheilulääkäriaseman asiantuntijoiden ja kahden liikunnan- ja ravitsemustieteen opiskelijan voimin tämän kevään ja tulevan kesän aikana. Sivujen kuvitustyö jatkuu sivujen julkaisun jälkeen.


Tutustu uuteen Terve Urheilija -nettiin ja ota tutkittu tieto avuksi omaan valmennus- tai ohjaustyöhösi.

Bookmark and Share

 

 

Terve Urheilija -uutiskirjeet

Tilaa uutiskirje
omaan sähköpostiisi. Maksuton, ilmestyy n. kaksi kertaa vuodessa


Lue julkaistut uutiskirjeet

15.5.2018