ARKISTOON

Tapaturmapäivä 13.5. − Liikunnan iloa vai päätöntä menoa?

Tänä vuonna valtakunnallista Tapaturmapäivää vietetään perjantaina 13.5.2011. Aiheena on liikuntatapaturmien ehkäisy teemalla Liikunnan iloa vai päätöntä menoa?

Valtakunnallinen päätapahtuma pidetään Tampereella, jossa järjestetään asiantuntijaseminaari sekä tapahtumia kouluissa ja kaupungilla.

Käytännön esimerkkejä jaossa seminaarissa

UKK-instituutissa Tampereella järjestettävässä asiantuntijaseminaarissa käsitellään liikunta- ja vapaa-ajan tapaturmia ja niiden ehkäisyä.

Tule verkostoitumaan sekä kuulemaan liikunnan ja vapaa-ajan turvallisuuden parissa työskentelevien tutkijoiden, järjestötoimijoiden, kuntien sekä seurojen näkemyksiä ja käytännön vinkkejä tapaturmien ennaltaehkäisemiseksi.

Puolipäiväinen seminaari on osallistujille maksuton. Tutustu seminaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu oheisten linkkien kautta.

Seminaarin ohjelma
Seminaarin ilmoittautumislomake

Liikuntaturvallisuutta parantavat hankkeet esille ideatorille

Seminaarin yhteydessä on ideatori. Tule ja esittele oma hankkeesi liikunnan ja vapaa-ajan turvallisuuden parantamiseksi ideatorilla. Hanke voi olla iso projekti tai voit esitellä pienen arjen käytännön. 20 ensiksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan!

Tapaturmapäivän tunnus 2011

Lisätiedot seminaarista ja ideatorin hankeilmoittautumiset

Anne-Mari Jussila
UKK-instituutti,
Tampereen Urheilulääkäriasema
puh. 050 586 7110
anne-mari.jussila(a)uta.fi


tapaturmapaiva.fi

Bookmark and Share

 

 

Terve Urheilija -uutiskirjeet

Tilaa uutiskirje
omaan sähköpostiisi. Maksuton, ilmestyy n. kaksi kertaa vuodessa


Lue julkaistut uutiskirjeet

15.5.2018