ARKISTOON

Liikuntaturvallisuusteot esille pe 13.5. seminaarissa


Tapaturmapäivän tunnus 2011Tapaturmapäivä pe 13.5.
Tule esittelemään oma liikuntaturvallisuutta lisäävä hankkeenne!

Perjantaina 13. toukokuuta vietetään valtakunnallista Tapaturmapäivää. Tällä kertaa huomio on liikuntatapaturmissa teemalla Liikunnan iloa vai päätöntä menoa?.

Päätapahtuma Tampereella

Valtakunnallinen päätilaisuus pidetään Tampereella, jossa järjestetään asiantuntijaseminaari sekä tapahtumia kouluissa ja kaupungilla. Tapaturmapäivän pääseminaari pidetään UKK-instituutissa. Tule kuulemaan ilmaiseen seminaariin liikunnan ja vapaa-ajan turvallisuuden parissa työskenteleviä tutkijoita sekä valtiovallan ja järjestöjen edustajia.

Yhteistyökumppaneina ovat UKK-instituutti, Liikuntavammojen Valtakunnallinen Ehkäisyohjelma LiVE, Tampereen kaupungin liikuntatoimi, Varalan Urheiluopisto sekä Hämeen Liikunta ja Urheilu ry.

Hankkeet esille ideatorilla

Aamupäiväseminaarin yhteydessä on ideatori, jolla lajiliitot, seurat ja muut yhteisöt voivat esitellä oman liikunnan turvallisuutta lisäävän hankkeensa. Hanke voi olla pieni arjen toimintatapamuutos tai iso projekti.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä LiVE-ohjelman kehittämispäällikkö Anne-Mari Jussilaan ja kuulet lisää. Yhteystiedot: puh. 050 586 7110, sposti anne-mari.jussila@uta.fi.

20 ensiksi ilmoittautunutta hanketta mahtuu mukaan!


Lue lisää
tapaturmapäivän seminaari
ilmoittautuminen 

www.tapaturmapaiva.fi

Bookmark and Share

 

 

Terve Urheilija -uutiskirjeet

Tilaa uutiskirje
omaan sähköpostiisi. Maksuton, ilmestyy n. kaksi kertaa vuodessa


Lue julkaistut uutiskirjeet

15.5.2018