ARKISTOON

Koulutusta urheiluvammojen ehkäisyyn ja hoitoon

Tekevälle sattuu. Vaikka monet urheiluvammoista ovat ehkäistävissä ennakoinnilla, monipuolisella alkulämmittelyllä ja muilla fiksuilla teoilla ja valinnoilla, ovat erilaiset pehmytkudosvammat urheilijoiden yleinen riesa.

Terve urheilija -ohjelman kouluttaja, fysioterapeutti Juha Koskela on rakentanut urheiluvammojen välittömään ensiapuun ja teippaukseen keskittyvän koulutuksen. Kolmetuntisessa koulutuksessa käydään läpi liikuntavammojen välittömän ensiavun ja ensihoidon periaatteet. Teippausosuus sisältää lyhyesti teoriaa, yleisimpien teippausmateriaalien käytön opetuksen sekä parityöskentelynä nilkan teippauksen.

NilkkavammaPerusteisiin pureutuva koulutus on tarkoitettu erityisesti valmentajille, huoltajille ja urheilijoille sekä liikunnanopettajille ja -ohjaajille. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä alan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta aiheesta.

Hämeen Liikunta ja Urheilu on tarjonnut Urheiluvammojen ensiapu ja teippaus -koulutusta vuoden verran täysille ryhmille. Tänä syksynä koulutus pidetään 28.9. Tampereella. Marraskuun lopussa pilotoidaan koulutuksen jatko-osa Urheiluteippaus 2.

Ilmoittaudu ensiapu ja teippauskoulutuksiin HLU:n nettisivuilla. Tutustu samalla muuhunkin HLU:n Terve urheilija -koulutustarjontaan.Bookmark and Share

 

 

Terve Urheilija -uutiskirjeet

Tilaa uutiskirje
omaan sähköpostiisi. Maksuton, ilmestyy n. kaksi kertaa vuodessa


Lue julkaistut uutiskirjeet

15.5.2018