ARKISTOON

Urheiluvammat puhuttavat iltaseminaarissa 4.4.

Kuunteletko kehoasi, hoidatko vammasi?

Urheilijan tärkein työväline on oma keho. Sen tunteminen ja varoitusmerkkien havaitseminen ja niihin reagoiminen ajoissa lisäävät terveitä harjoituspäiviä. Terve Urheilija -ohjelman seuraavassa iltaseminaarissa urheilulääkärit, fysioterapeutti ja urheilijat pureutuvat vammojen ennaltaehkäisyyn, hoitoon ja kuntoutukseen. 

Keskiviikkona 4.4. Varalan Urheiluopistossa pidettävän iltaseminaarin tavoitteena on antaa työkaluja ja toimintamalleja sekä urheilijalle että valmentajalle.

Seminaarin kouluttajina toimivat Tampereen Urheilulääkäriaseman asiantuntijat ylilääkäri Jari Parkkari, liikuntalääketieteen sekä ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Heidi Haapasalo, liikuntalääketieteeseen erikoistuva lääkäri-urheilija Tanja Komulainen ja fysioterapeutti-valmentaja Juha Koskela.

Seminaarissa kuullaan myös kuinka kaksi nuorta urheilijaa palasivat suoraan huipulle vamman jälkeen. Haastateltavina urheilijoina ovat suunnistaja Saila Kinni ja pikajuoksija Ella Räsänen.

Marraskuussa järjestetään sairaudet ja vammat urheilussa -teeman toinen iltakoulutus. 5.11.2012 keskitytään yleisimpiin sairauksiin urheilijan arjessa.

Lue lisää 4.4. seminaarista ja ilmoittaudu

Bookmark and Share

 

 

Terve Urheilija -uutiskirjeet

Tilaa uutiskirje
omaan sähköpostiisi. Maksuton, ilmestyy n. kaksi kertaa vuodessa


Lue julkaistut uutiskirjeet

15.5.2018