ARKISTOON

Onko Kymppiympyrä kunnossa sinun toiminnassasi?

Käy Terve Urheilija -sivustolla tarkistamassa miten Kymppiympyrän eri osa-alueet toteutuvat sinun tai esimerkiksi seurasi toiminnassa.

Onko Kymppiympyrä kunnossa sinun toiminnassasi -osiosta löydät Kymppiympyrän analyysi -arviointityökalun, jonka avulla voit selvittää eri sisältöalueiden tilannetta omassa toimintaympäristössäsi. Harjoittelun ja valmennuksellisten asioiden kartoittamiseen tarkoitettu työkalu on suunnattu ensisijaisesti valmentajien ja ohjaajien sekä muiden seurojen ja lajiliittojen toimijoiden käyttöön.

Kymppiympyrän analyysiin on koottu kaikkien Terve Urheilija -ohjelman sisältöalueiden ydinasiat tarkistuslistoiksi, joista omassa toiminnassa toteutuvat kohdat rastitetaan. Tämän vaiheen pohjalta kirjataan ylös keskeisimmät kehityskohteet ja mietitään, missä Kymppiympyrän sisältöalueissa on eniten kehitettävää.

Lisäksi Testaaminen ja arviointi -osioon on lisätty esimerkki harjoituspäiväkirjapohjasta, mikä on hyvä seuranta- ja arviointiväline niin valmentajalle kuin urheilijallekin.
Bookmark and Share

 

 

Terve Urheilija -uutiskirjeet

Tilaa uutiskirje
omaan sähköpostiisi. Maksuton, ilmestyy n. kaksi kertaa vuodessa


Lue julkaistut uutiskirjeet

15.5.2018