ARKISTOON

Valio ja urheilijoiden Valiojoukko nuorten urheilijoiden tukena

Valio Oy ja huippu-urheilijoiden Valiojoukko aloittavat uudenlaisen ja entistä konkreettisemman työn lasten ja nuorten liikunnan ja hyvinvoinnin tukemiseksi. Valio käynnistää Valio Plus Akatemia™ ohjelman, joka edistää lasten ja nuorten ravitsemusta, tekee tapahtumayhteistyötä ja jakaa stipendejä lapsille ja nuorille. Ohjelman kummeina toimivat Sami Hyypiä, Kiira Korpi, Joel Pohjanpalo ja Teemu Selänne.

Valio Plus Akatemia™ ohjelma edistää lasten ja nuorten ravitsemusta sekä tekee tapahtumayhteistyötä lasten, nuorten, heidän perheidensä ja urheiluseurojen kanssa. Valio Plus Akatemia™ auttaa esimerkiksi ravitsemusluentojen ja kokkikoulujen järjestämisessä paikallisesti. Ravitsemusasioiden edistämisessä on mukana Terve Urheilija -ohjelman urheiluravitsemuksen valtakunnallinen asiantuntijaverkosto. Yksi ohjelman tärkeä toimintamuoto on stipendien jakaminen alle 18-vuotiaille yksilöurheilijoille, joukkueille ja koululaisille lajiin katsomatta.

– Haluamme yhdessä Valiojoukon kanssa kannustaa lapsia ja nuoria terveellisten elämäntapojen pariin. Autamme lapsia ja nuoria eteenpäin liikuntaharrastuksissaan erityisesti urheilijan polun alkupäässä. Uskomme, että se voi synnyttää myös tulevaisuuden mestareita, Valion markkinointijohtaja Susanna Takkunen kertoo.

Valio Plus Akatemia™ tarjoaa uudenlaisen areenan keskustelulle lasten ja nuorten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jonka tärkeä osa liikunta on. Keskustelua käydään niin verkossa kuin paikallisissa tapahtumissa ympäri Suomen.

Tutustu Valio Plus Akatemia™ ohjelmaan ja kummeihin sekä ensimmäiseen stipendihakuun osoitteessa www.valio.fi/valioakatemia.

Bookmark and Share

 

 

Terve Urheilija -uutiskirjeet

Tilaa uutiskirje
omaan sähköpostiisi. Maksuton, ilmestyy n. kaksi kertaa vuodessa


Lue julkaistut uutiskirjeet

15.5.2018