ARKISTOON

Terve Urheilija -sovellus ladattavissa!

Terve Urheilija -mobiilisovellus nyt saatavilla ilmaiseksi Android:lle ja iOS:lle! Sovellus löytyy Play-kaupasta ja AppStoresta hakusanalla Terve Urheilija

Terve Urheilija -sovellus sisältää opetusvideoita liikehallinnan arviointiin ja kehittämiseen. Sovelluksen testit ja harjoitteet ovat osoittautuneet kansainvälisissä tutkimuksissa tehokkaiksi menetelmiksi urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä. Ota sovellus tueksi harjoitteluun, tunnista urheiluvammojen riskit ja tartu niihin ajoissa!

Tällä hetkellä käytössäsi on kolme liikehallintatestiä: yhden jalan kyykky, kahden jalan pudotushyppy ja yhden jalan tasapainotesti. Testeillä mitataan erityisesti alaraajojen ja lantion hallintaa. Lisäksi sovelluksesta löytyy 26 liikehallintaharjoitetta. Harjoitteet on jaettu vaikeustason mukaan neljään eri harjoitusohjelmaan siten, että kukin ohjelma sisältää kuusi harjoitusliikettä. Harjoitusohjelma 1 on tasoltaan helpoin ja 4 haastavin. Voit käyttää harjoitusohjelmia esimerkiksi alkuverryttelynä tai omana erillisenä liikehallintatreeninä. Sovelluksen sisältöjä täydennetään sitä mukaa kun materiaaleja valmistuu.


Tu7

 Tu6Tu2 
Aloitusnäkymässä valitset haluamasi sovelluksen osat.
 Pääset takaisin edelliseen näkymään oikeasta yläkulmasta kohdasta Valmennukset.
Treeni-kohdassa pääset kummankin sovelluksen osan videoihin. Kanavan alta löytyy kaikki sovelluksen videot.


Terve Urheilija -sovellus ja sen sisällöt pohjautuvat Tampereen Urheilulääkäriaseman ja UKK-instituutin tutkimuksiin, joiden tavoitteena on tutkia urheiluvammojen esiintyvyyttä, riskitekijöitä ja ennaltaehkäisyä. Tutkimuksia ja Terve urheilija -sovellusta on taloudellisesti tukenut Suomen Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Sovelluksen tarjoaa
SportconnectBookmark and Share

 

 

Terve Urheilija -uutiskirjeet

Tilaa uutiskirje
omaan sähköpostiisi. Maksuton, ilmestyy n. kaksi kertaa vuodessa


Lue julkaistut uutiskirjeet

15.5.2018