ARKISTOON

LiVE Likkojen Lenkillä

Turvallisen liikunnan sanoma leviää Tampereella yli kymmenelle tuhannelle naiselle, kun LiVE ja UKK-instituutti ovat mukana Likkojen Lenkillä.

Naisten liikuntatapahtuma Likkojen Lenkki valtaa Pyynikin ja Pispalan maastot lauantaina 22.5. Tilaisuus kokoaa tänä keväänä ennätykselliset 11200 juoksijaa ja kävelijää liikunnan ja mukavan yhdessäolon äärelle.

Likoille on tarjolla kolme lenkkireittiä: noin 10 km, perinteinen 7,5 km sekä noin 2,2 km mittainen reitti, joka soveltuu pyörätuolilla avustajan kanssa liikkuville, raskaana oleville, ikääntyneille, toipilaille ja lastenvaunujen kanssa lenkkeileville. Lenkki on paljon muutakin: tapahtumassa mm. kisataan parhaasta puvusta, nautitaan monipuolista lenkkievästä ja viihdytään Juha Tapion musiikin myötä.

UKK-instituutti ja Liikuntavammojen Valtakunnallinen Ehkäisyohjelma LiVE ovat tänä vuonna mukana tapahtumassa. Kehittämispäällikkö Kati Pasanen UKK-instituutin Urheilulääkäriasemalta kertoo liikunnan turvallisuudesta tapahtuman päälavalla ennen starttia kuultavassa haastattelussa. Marianpuistossa olevalla Sporttitorilla esitellään UKK-instituuttia, Terve urheilija -ohjelmaa ja Terve koululainen -hanketta omassa teltassa. Viimeisimmässä Lenkkilehdessä on kerrottu Terve urheilija -ohjelman Kymppiympyrästä ja Anna Ojala LiVE-ohjelmasta on toiminut välipalatestin ravitsemusasiantuntijana.

Lisätietoa tapahtumasta osoitteessa
likkojenlenkki.fi

Bookmark and Share

 

 

Terve Urheilija -uutiskirjeet

Tilaa uutiskirje
omaan sähköpostiisi. Maksuton, ilmestyy n. kaksi kertaa vuodessa


Lue julkaistut uutiskirjeet

15.5.2018