ARKISTOON

Lajiliittojen nuorisovastaaville terveen urheilun asiaa

Terve Urheilija -ohjelma esittäytyi lajien nuorisovastaaville SLU-talolla. Suunnittelija Raija Oksanen ja koordinaattori Hannele Hiilloskorpi valottivat ohjelman ydinajatusta ja keskeisimpiä toimintamuotoja lajiliittojen nuorisotoiminnasta vastaaville henkilöille. Ohjelma sai puheenvuoron Nuoren Suomen kutsumaan verkostotapaamiseen.

Nuorisovastaavat saivat rautaisannoksen tietoa Terve Urheilija -ohjelman Kymppiympyrästä ja ohjelman nettisivuilla saatavilla olevista materiaaleista, joita lajiit ja seurat voivat hyödyntää omassa toiminnassaan.

Hannele Hiilloskorpi kertoi ohjelman monipuolisesta koulutustoiminnasta ja Kymppiympyrän pohjalta tehtävästä oman toimintaympäristön analyysista. Terve Urheilija -kouluttajakoulutus on järjestetty Varalan Urheiluopistossa nyt neljä kertaan. Ohjelma etsii tällä hetkellä kumppania seuraavaan kouluttajakoulutukseen. Marita Kokkonen judoliitosta kannusti muita liittoja lähtemään mukaan koulutuksiin. Judoliitossa koettiin, että he saivat arvokasta osaamista ja hyötyivät viiden kamppailulajin yhteisestä koulutusohjelmasta monella tavalla.

Lue lisää:

Kymppiympyrän analyysi

Bookmark and Share

 

 

Terve Urheilija -uutiskirjeet

Tilaa uutiskirje
omaan sähköpostiisi. Maksuton, ilmestyy n. kaksi kertaa vuodessa


Lue julkaistut uutiskirjeet

15.5.2018