ARKISTOON

Ravitsemusseminaari YLEn urheiluohjelmissa

Varalan Urheiluopistolla lokakuun viimeisenä viikonloppuna pidetty urheiluravitsemuksen seminaari on näyttävästi esillä YLEn urheiluohjelmissa.

Urheiluravitsemus saa koko ohjelma-ajan 4.11. YLE Femillä esitettävässä Sportmagasinetissa. Sportmagasinet haastattelee mm. ravitsemusasiantuntija Olli Ilanderia, juoksija Karin Storbackaa ja Norjan Olympiatoppenissa vaikuttavaa Anu Koivistoa. Ohjelmassa kuullaan myös hiihtäjä Krista Lähteenmäen ruokailutottumuksista.

Ohjelma uusitaan keskiviikkona 7.11. samalla kanavalla illansuussa ja TV2:ssa torstai-iltapäivänä 8.11. Lähetys on katsottavissa myös YLE Areenassa. 

Urheilijoiden ravinto on mukana myös tiistaina 8.11. esitettävässä Urheilukatu 2 -ohjelmassa. Kunnaksen kärjessä toimittaja Kaj Kunnas pohtii Varalassa sitä, voiko urheilija olla liian lihava tai laiha. Keskusteluun osallistuvat mm. Karin Storbacka ja Anu Koivisto. Ohjelma uusitaan torstaina 8.11. kello 13.45 ja myös se on katseltavissa YLE Areenassa.

Ravitsemus urheilijan polulla -seminaarin järjestivät Varalan Urheiluopisto, Tampereen urheiluakatemia, UKK-instituutti ja Valio. Seminaari oli osa urheiluravitsemuksen valtakunnallisen asiantuntijaverkoston toimintaa.

urheiluravitsemus.fi
YLE Areena


Bookmark and Share

 

 

Terve Urheilija -uutiskirjeet

Tilaa uutiskirje
omaan sähköpostiisi. Maksuton, ilmestyy n. kaksi kertaa vuodessa


Lue julkaistut uutiskirjeet

15.5.2018