ARKISTOON

Täydennystä valmentajan osaamiseen syksyn koulutustarjonnasta

Syksy on hyvää aikaa täydentää ja päivittää valmantajan työkalupakkia. Terve Urheilija -ohjelma ja monet muut koulutustahot tarjoavat hyviä koulutusratkaisuja valmentajille ja ohjaajille osaamisen kehittämiseen.

Terve Urheilija -iltaseminaari pureutuu urheilijan ylikuormitukseen

Seminaarin teemana on ylikuormitus ja sen fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset näkökulmat. Aiheeseen perehdytään asiantuntijoiden puheenvuorojen ja käytännön esimerkkien kautta. Järjestyksessään jo 10. iltaseminaari pidetään ke 20.11. UKK-instituutissa Tampereella.

Kouluttajina toimivat Tampereen Urheilulääkäriaseman asiantuntijat, testauspäällikkö Marko Haverinen Varalan Urheiluopistolta ja psykologi Tiina Röning. Seminaariin osallistuminen maksaa 45 euroa.

Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittaudu

Liikunnan aluejärjestöt Terve Urheilija -kouluttajina

Liikunnan aluejärjestöjen tarjonnassa on ratkaisuja niin aloitteleville ohjaajille kuin täydennyskoulutusta hakeville valmentajille. Muutamat alueet ovat tarjonneet jo usean vuoden ajan Terve Urheilija -ohjelman kouluttajakoulutuksen käyneiden valmentajien pitämiä iltakoulutuksia ja räätälöityjä paketteja seuroille. Loka- ja marraskuussa on tarjolla mm.

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu
- Nuoren kasvu ja kehitys 10.10
- Tyypilliset urheiluvammat 22.10
- Tytöt ja naiset urheilijoina 5.11.

Hämeen Liikunta ja Urheilu
- Urheiluvammojen ensiapu ja urheiluteippaus 23.10.
- Nuoren Urheilijan ravinto 29.10.

Liikuntalääketieteen päivillä etsitään lisää terveitä harjoituspäiviä

Liikuntalääketieteen päivät järjestetään 6.-7.11.2013 Helsingissä. Päivien teemana on "Lisää terveitä harjoittelupäiviä - laadukas terveydenhuolto luo pohjan urheilijan menestymiselle".

Liikuntatieteellisen seuran ja liikuntalääketieteen keskusten järjestämän seminaarin puhujina ovat mm. Terve Urheilija -asiantuntijat Jari Parkkari ja Kati Pasanen.

Tutustu ohjelmaan

Koulutusyhteistyö salibandyliiton kanssa

Terve Urheilija -ohjelma ja Suomen Salibandyliitto tekevät pitkäjänteistä koulutusyhteistyötä valmennuksen kehittämisessä. Salibandyliiton kanssa järjestetään valmentajaseminaari Floorball Champions Cupin yhteydessä 5.10. Tampereella. Salibandyvalmentajan I tason koulutuksissa on puolestaan sisällytettynä mm. kehittävät alku- ja loppuverryttelyt.

Lue myös YLEn tuore uutinen salibandyvammojen vähentämisestä Kati Pasasen väitöstutkimuksen harjoitusohjelman opein.

Valmentajaseminaari
I tason valmentajakoulutus
YLEn uutinen 26.9.2013: Aktivoiva alkulämmittely torjuu salibandyvammoja
Bookmark and Share

 

 

Terve Urheilija -uutiskirjeet

Tilaa uutiskirje
omaan sähköpostiisi. Maksuton, ilmestyy n. kaksi kertaa vuodessa


Lue julkaistut uutiskirjeet

15.5.2018